boracay.

sitter pa ett litet internetcafe och lyssnar pa en filippin som spelar gitarr ute i morkret. har varit daligt vader har anda sedan vi kom och vi har googlat och kollat och tankt men det verkar tyvarr som hela fili ligger under nagot sorts regntacke just nu. vet inte om det har med tsunamin att gora, det sags att det kan folja daligt vader. haller dock alla tummarna for att solen bestammer sig for att dyka upp snart! annars ar det valdigt vacker har, precis som man forestaller sig ett paradis. forsta kvallen bodde vi pa ett hotell direkt pa stranden sa vi satt nere pa strandbaren och provade oss igenom hela drinklistan. tror notan slutade pa 75 spann. haha. nu bor vi kanske 50 meter fran stranden fast till halva priset. grymt bra. ar grannar med ett finskt par som kom igar. de har varit ute i sex veckor och bara haft daligt vader. tycker riktigt synd om dem. kanske de som tog med sig skiten hit..? ska ga och leta pa min blota kille nagonstans har ute i morkret. middag star nog nast pa tur. ciao!

laters alligators.
nu drar vi mot varmare breddgrader! resfebern är maxad och väskan packad. böcker, sömnpiller och nackkudde i handbaggaget. de tre p:na har jag koll på. så om vi inte hörs under tiden så hörs vi i april! ta hand om er, puss!

och
jag måste också passa på att presentera vårt twitteam till tjejmilen i höst; jag, annaish, jlu och emmaandersson! galet!


well, I told myself so.
när jag gick till bussen i morse var det soluppgång och fåglarna kvittrade. nu är det rena rama snöstormen ute. kände på mig att sista snön inte hade kommit, man blir alltid lurad! dagen har förutom det hittills bjudit på katalogarkivering i källaren, en vaniljsemla, lunch med pappa och lillebror och genomgång av tryckta språkeditioner. nu; fiiika.

ps. öser ur mig grattis kors och tvärs här och nu är det dags för ett till. dubbelt GRATTIS till maja och hennes m som väntar twins, stort. whoop!


soon enough.
om två dygn är vi strax framme på arlanda och sedan på väg mot hong kong och fili. känns helt sjukt. tre veckor in paradise. då slipper jag allt vad vinterkläder heter! jag har efter beslutsångest delux lyckats boka första natten, jag har lagt fram packning (kommer inte göra om misstaget "allt finns att köpa där" igen. sist åkte jag med i princip tom ryggsäck. och kom hem med tom ryggsäck. hade typ på mig samma kläder varje dag. malayerna, thailändarna och jag hade iiinte riktigt samma klädsmak..), boostat mig med vaccin och köpt allt annat nödvändigt. nästan. nu är det bara frånvarohanteraren på jobbmailen och mitt respsyke som ska fixas!


flare.idag invigde jag mina utsvängda levi's som jag hittade på röda korset i fredags för 30 spänn. känns och ser heeelt nya ut. galet! ganska sällan jag hittar något på second hand jag faktiskt är ute efter och som till och med sitter bra. blev förutom dessa även ett litet stelt silverarmband, en brun clutch och två vaser varav en kommer bli perfekt för tulpaner.


I can feel it. it's like running up a hill and down again.
gosh vilken skön helg. kvalhockey och svärmors goda pizza i soffan på fredag. vakt åt bullterrierbosse som åt upp min sko, solsken, röda korset, storstädning, mello och hämtmat på lördag. vasaloppet i soffan tillsammans med mitt kiruna i koppen och lemoncurd på rostmackan, reseplanering, kvalhockey på läktaren, reseplanering och wallander på söndag. johanna har fyllt år och maja och maja genomförde nio mil på skidor. hipp hipp hurra!


semesterlektyr.
elsas värld inhandlades häromdagen på maxi. den kommer att åka med i ryggsäcken även fast det inte är någon pocket. diamanter är för evigt av lauren weisberger och svart stig av åsa larsson (som är vår senaste bokklubbsbok) ligger också bra till. semesterböcker är ju ett måste!


we're booked!
bild

nu är den första biljetten bokad. det blev till slut tur och retur till hong kong! vi börjar alltså där innan vi åker vidare till filippinerna och sedan avslutar vi med några dagar i hong kong innan det bär av hem igen. gaaalet laddad!


black and blue.
fy vad trött jag är hela tiden. försover mig varje morgon och somnar raklång i soffan tidigt på kvällen. hoppas att det blir fint vårväder framöver som kan pigga upp. ska strax åka och möta upp killen för lite gardinshopping. kanske inte så kul men vi har bott i huset i fem månader och många fönster är fortfarande tomma. så det behövs!


fyrtiofemtusenmeter.
stack från jobbet och åkte med mamma och pappa för att heja lillebror i mål i halvvasan. grymt bra jobbat och han åkte in under sin måltid, hade nog aldrig orkat om jag så hade fått traggla till solen gått ner. dock har vi på jobbet planer att dra ihop ett gäng och åka nästa år, vi börjar med blodomloppet i vår så får vi se var det bär.. haha.


volume million lashes.
gav mig ju på en ny mascara förra veckan. jag kör alltid alltid på max factors masterpiece förutom nu senast då jag köpte max factor false lash effekt för att stödja rosa bandet. max factors mascaror är de enda som inte kladdar av sig under dagen, i alla fall inte på mig. de flesta andra jag testat har gjort det, tyvärr. så även den här, så den åker i soporna direkt och en ny masterpiece får införskaffas. annars tycker jag att volume million lashes är riktigt bra. separerar och ger längd och bra svärta. den stora volymen uteblir dock.


RSS 2.0