MOVING OUT.

från och med nu så hittar ni mig på
TILLVARON.SE!
premiär.drog ner och invigde uteserveringenbakfickan igår kväll tillsammans med middag och god öl. välkommen sommar 2011!


idyll.
i torsdags kväll packade vi för första gången för den här sommaren väskan och åkte ut till svärföräldrarnas högt älskade sommarhus. sommar 2011 invigd kan man säga, för sommaren startar inte förrän man börjar hänga där. på kvällen åt vi mat och sedan tog jag och pojkvän båten och rodde drag några varv runt tjärnen. det var tyvärr bara pinnar och sjögräs som ville fastna på kroken men vad gör det när det är skymning, helt tyst och bara älvorna som är ute och dansar på vattenytan? not so much.

igår blev vi väckta av två små busungar som lekte poliser och sedan bar det av på skogspromenad i solen med hund innan vi åkte hem och fortsatte med våra to do's.


cerise.
en sneak peak på ett av plaggen jag fick med mig från humana i lördags. en riktig färgklick! har letat länge efter en cerise tröja så hur glad blev jag då inte när den perfekta kortärmade i något märkligt material hängde där för 69 pix? typ så!


RSS 2.0