basic and b-days.
eftersom min dator hemma vägrar samarbeta med trådlösa internet så blir det ganska tyst här på helgerna. vi har en dator till men utan PS så det funkar ju inte riktigt ändå.. hur som. helgen har mestadels spenderats i en ishall långt från civilisationen. det slutade inte som hoppats så nu blir det kvalitetstid med hockeyspelaren och resa som ska bokas. inte fel det heller. igår blev det även en shoppingsväng på h&m när basförrådet behövde fyllas på. linnekvoten är nu nästan fylld och jag behöver få in FÄRG i garderoben. black is my middlename..

vill också passa på att gratta lite till höger och vänster. maja, emma, annapanna och anna har fyllt år, victor fyller år idag, johanna har klarat tjejvasan, kollega malin med sambo fick i fredags en liten tjej och moi och alla andra mari(a)or har namnsdag. GRATTIS!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, det är så skönt att det är "stabilt". Har knappt vågat le dessa dagar för att jag känt att jag kan inte sitta här och vara glad om han aldrig vaknar upp.Emma är bäst. Alla borde ha en Emma.

2011-02-28 @ 13:00:09
URL: http://annaish.blogspot.com
Postat av: Frida

Grattis på namnsdagen :D

2011-02-28 @ 13:16:53
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Maja

Grattis på namnsdagen:)

2011-02-28 @ 15:34:56
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0