loge 20.




nu åker jag och ett gäng kollegor iväg först för god middag och efter det hockey i företagslogen. bra start på veckan. och tack för era namnsdagsgrattis!


second hand.




fyndade de här skornamyrornas i örebro i höstas för 79 spänn om jag minns rätt. hade inte riktigt tänkt när jag packade för helgen och hade endast tagit med mig högklackat och sheperds så jag behövde ett par som jag kunde promenera omkring med en hel dag. kan inte säga att jag använt dessa speciellt mycket efter den helgen men ibland åker dem på, som nu i helgen. riktigt sköna och i äkta skinn så jag måste ändå kalla dem ett fynd!


basic and b-days.




eftersom min dator hemma vägrar samarbeta med trådlösa internet så blir det ganska tyst här på helgerna. vi har en dator till men utan PS så det funkar ju inte riktigt ändå.. hur som. helgen har mestadels spenderats i en ishall långt från civilisationen. det slutade inte som hoppats så nu blir det kvalitetstid med hockeyspelaren och resa som ska bokas. inte fel det heller. igår blev det även en shoppingsväng på h&m när basförrådet behövde fyllas på. linnekvoten är nu nästan fylld och jag behöver få in FÄRG i garderoben. black is my middlename..

vill också passa på att gratta lite till höger och vänster. maja, emma, annapanna och anna har fyllt år, victor fyller år idag, johanna har klarat tjejvasan, kollega malin med sambo fick i fredags en liten tjej och moi och alla andra mari(a)or har namnsdag. GRATTIS!


26 going 25.




var ner till kicks idag på lunchen och fyllde på sminkväskan. det blev en för mig helt ny mascara efter att den blivit rekommenderad både från höger och vänster. huge expectations. en ny concealer har jag behövt länge men är inget fan av just den produkten så jag frågade efter en till bra pris som sitter bra och fick den här från loréal i handen. tog mig även i kragen och beställde hem clarins beauty flash balm från beauty planet, finally. så nu ska jag vara, som mina fina vän maria sa, "25 i minst tio år till", haha.


vacation 2011.




snart bär det av igen. så snart play off-spelet är slut bokar vi och drar iväg några veckor. det är inte bra med för mycket betänketid för det finns så många spännande resmål att det är svårt att bestämma sig. sist klarade vi av langkawi - koh lanta - phi phi - karon beach - phuket town - kuala lumpur så nu är det meningen att vi ska utforska nya områden. singapore och filippinerna har hela tiden varit planen, men som sagt, man kan ändra sig.. längtar - det gör jag i alla fall!


tips: baggu.



bilder: baggu.se

ingen har väl missat den omtalade plastväskan från jil sander? här är ett billigare och miljövänligt alternativ från baggu, ett företag som vill utrota pappers- och plastkassen. ersättaren tycker jag är riktigt snygg, storleken perfekt och den är gjord i ett hållbart nylontyg som klarar hela 12 kilo. finns i massvis av färger, här ovan är bara några av dem. kostar 79 spänn och då ingår ett fodral. man kan även beställa sin kasse med ett personligt tryck. hur bra?!


items by johanna.


bild: itemsbyjohanna.se


det här supersnygga halsbandet ska jag beställa hem från Items by Johanna. hon är en superduktig tjej som säljer grymma smycken, nu har hon en massa snygga ringar. har beställt av henne förut och vet att hon har riktigt bra kvalitet och bra service. hon kör dessutom på fri frakt i hela sverige och levererar alla smycken i fina smyckespåsar.


l' impératrice.




min favoritparfym håller på att ta slut. tror jag aldrig tidigare varken tagit slut på en parfym eller haft behov av att köpa en likadan ny. tröttnar alltid på parfymer innan dem tagit slut, hur små flaskor det än varit men inte denna gång trots en stor flaska på 100 ml. den tar nog lägligt slut till nästa 20%-are från kicks kommer hem i brevlådan. fab!


fint från pieces.




hittade på de här två fina tingen signerade pieces. sommarfräscha och färgglada smycken som är riktigt prisvärda, vad sägs om 99:- för halsbandet och 59:- för armbandet?


prints @ basso & brooke.




pics: style.com

riktigt snygga prints som kommer från basso & brooke's fall 11. inspirationen är hämtad från camouflage och konstnären gerhard richter. häftigt men samtidigt elegant och feminint. för mig känns mönstrena lite överväldigande men jag gillar att titta på det, vackert.


short.





weekend.






världens (alltså enligt mig) bästa kille bjöd i helgen på en liten weekend med hemlig destination. vi åkte förbi både gävle och uppsala för att förvirra till det innan vi slutligen kom fram till huvudstaden. där blev det bara härligt stros på östermalm, lunch i saluhallen, titt i småbutiker och ett besök på vasamuséet. en fantastisk vinmiddag intogs sen på grodans vinbar. vi inledde med ett delikatessfat med lufttorkad skinka, salami, parmesan, grissini, tryffelhonung, marmelad och röd pesto, sen en fab huvudrätt och på det ett supergott franskt vin - jaffelin bouzeron blanc. allt var to die for. kvällen avslutades med ölhäng och dunka dunka på sturehof. en galet skön helg jag kommer att leva länge på!


today's laid back.




sportar flanellskjorta från monki idag. kände mig verkligen måndagsseg i morse så något skönt och slappt passade bra. har gått runt i strumlästen halva dagen också. varit alldeles för bekväm för att ens sätta på mig skorna, haha. så kan det vara! nu ska jag dra och hämta ut mitt nya pass, laters!


wanted.



hittade den här galet snygga clutchen hos fashion by c. skulle verkligen inte tacka nej till den eftersom jag nu endast sitter inne på svarta. lite färg skulle verkligen höja en annars svart partyoutfit.


@ modekungen.se



black or beige?




kan inte välja. vill ha båda paren men eftersom jag redan har tusen miljoner par skor som jag använder alldeles för sällan så har jag vuxet nog bestämt att jag bara får välja ett par. men vilken färg? svart funkar ju till det mesta men beige är ju en ganska trevlig färg när man på sommaren är brun och fin om fötterna.. it's a hard knock life.


like a fire alarm.




onsdagar betyder egentligen skidträning men inte idag. har varit lite risig sedan igår så det fick bli raka vägen hem istället. proppade ett par tabletter och en galet god broccoli- och potatissoppa och mår nu bättre. ska försöka få hem skype på vår andra dator så att jag kan snacka lite skit med elin, min dator vägrar nämligen att koppla upp sig mot internet. "ingen nätverksanslutning hittades".. suck.


today I miss..




jag saknar mitt långa hår. ångrar inte att jag klippte av det eftersom det var absolut nödvändigt för dess överlevnad men nu är jag inne i en sådan där mellanlängdsperiod och det finns väl ingen som gillar dem? hjälper ju inte heller att jag var tvungen att boka av senast inbokade klipp- och slingtiden på grund av jobb, jag har nu en utväxt som heter duga, haha. måste fixa det snarast..


like missoni.




den här fina kjolen som i färgerna känns lite åttiotal och med missoniinspirerat mönster finns på åhléns. jag är inget fan av kjolar men denna tycker jag ändå var riktigt fin. satt nyss i mötesrummet övanför taken och såg bara den blå himlen. då drömde jag mig bort till sommaren och tyckte mig faktiskt till och med känna doften av grill. nu längtar jag till värmen!


happy valentine's.




hoppas att ni får en fin måndag och att ni som ska fira får en mysig alla hjärtans dag. vår kampanjchef kom in med en ask hjärtan till oss i morse, supergulligt! annars plågar min visdomstand mig och jag som ska sitta i utvärderingsmöte 10-15. usch. nu blir det dock morgonfika. laters!


h&m news.



bilder: h&m.com

här är några nyheter som kommer in på h&m under februari och mars. mycket mint, mocca och terracotta och väldigt mycket fint enligt mig! mina stora favoriter här är nog de båda väskorna (den bruna kommer in på herr), den mintfärgade collagetröjan och den långa ärmlösa tunikan. den sistnämnda ska jag banne mig få tag på!


sunday.




har varit full rulle här hela helgen. igår kom moster, kusin och kusins kompis. långfärdsskridskor, tacos och mello. nu avslutar jag och mikaela helgen med hockey. laters!


all black.




hoppas ni haft en riktigt mysig fredagskväll. vi har två små grabbar här på sleep over så vi har haft skattjakt och fredagsmys i soffan. en riktigt skön avslutning på en hektisk vecka. har inte ens fått på mig mascara en enda dag.  skönt faktiskt! hur som. imorrn blir det nog lite långfärdsskridskor. nu; sängen!


raspberry.




just nu har ellos ett supererbjudande. med koden 4145 får man hela 50% på en utvald vara samt fri expiditionsavgift! jag klickade mig genast in och beställde ett par låga hallonröda converse. ett bra och lite mer färgglatt sällskap till mina två par vita som jag har. med koden kostade skorna bara 349,50, vilket jäkla pangpris!


new number two.




äntligen har jag fått tag på en stor bylsig halsduk som inte är svart. eller egentligen är den inte stor och bylsig men köper man två och syr ihop med hjälp av lite garn från panduro så blir den precis som jag vill ha den! ännu ett (eller två) fynd från cubus. fabulous.


new.




detta hängde ensamt kvar på cubus smyckesställ. nedsänkt med 50% bara skrek det åt mig att det ville följa med mig hem. har letat efter ett lite större, ljusare ett bra tag så det var ju helt perfekt! ödet, igen. det är så bra att kunna skylla på det. hittade även ett annat efterlängtat fynd. show you later!


shame on me.




blev belönad med dumstruten igår.
funderar fortfarande på hur jag ska tolka det. haha. fin och festlig är den i alla fall!
nu ska jag ta och äta lite lunch. inte det minsta hungrig så det får nog blir något med min
nyinköpta passionskeso!


110208.





try to fit the world inside a picture frame.




vintern är tillbaka.
hunden var svår att fånga på bild.
solen lyser. härligt.
over and out.


sunday's.




enda gången jag visade mig ute bland folk i helgen och inte promenerade med hund, satt på en skoter eller i soffan var på gårdagens hockeymatch. myskläderna kombinerades med kilklackarna för att jag skulle se liiite anständig ut. annars var det brist på det mesta som är fashion. MEN. jag hade världens bästa helg! jag skrotade runt och lapade solenergi ute i naturen. galet skönt.


new.




fick hem inte mindre än tre par skor från nelly häromdagen. har ännu inte bestämt vilka som får stanna, kanske blir allihop. dessa låg bra till fram tills jag började gå omkring i dem - de knarrar något så fruktansvärt! kanske går att smörja upp dem men eftersom det är syntet veti sjutton..


my work is done.


make gif

åh, idag har vi skickat den största delen av tre månaders stressigt och hektiskt jobb på tryck. känns både läskigt och nervöst innan man fått resultatet på tryckt papper men galet skönt! för er som inte vet så jobbar jag som grafisk formgivare. nu ska jag bara andas ut lite och ta HELG. gotta ner mig i soffan och läsa BON, äta god mat och vara hundvakt åt den bästa hunden med stig helmer-frilla.


thank you.




den här fredagen firar vi med tårta.
det ni.


zipper bag.




hittade en riktigt snygg clutch/axelremsväska på åhlens. perfekt storlek och passar både som vardagsväska och på partaj. tror den kostade 399:-, blev inget köp vilket jag ångrar lite nu.. kanske blir en tur tillbaka efter jobbet!


wanted.





 den här skjortan från asos står högt upp på min önskelista. fantastisk! pris ca. 415:-.


ett alternativ.




vill man inte lägga ner några tusen på ett par primeboots så finns dessa som alternativ.
kommer från duffy och jag hittade dem på skohuset. blev inget köp för mig men fina och sköna var dem verkligen!


new.




dessa två ringar fick följa med hem från bikbok igår.
tror dem kostade runt 50-lappen styck. inviger den vänstra idag!


squares.




här har det varit några dagar utan aktivitet. massor med jobb och annat som kommit emellan men nu börjar det äntligen lugna ner sig, puh! drog på en liten shoppingrunda efter jobbet igår. tycker fortfarande att utbudet är si så där trots att en del vårnyheter letat sig in. hittade dock en del gobitar som jag tänkte visa senare. laters!


RSS 2.0