colors.



bilder: delias.com

det verkar som att det är väldigt blandade trender som kommer i vår och sommar. en av dem är i alla fall det färgstarka. jag är ganska svart av mig och klär mig sällan i starka färger, något jag måååste bli bättre på. delias har en del fint inne nu. jag bara älskar fina espadrillos!


the ring.





wanted.




bild: asos.com

måste ge mig ut på jakt efter en ny svart vardagsväska. har sagt det i hundra år nu men det blir aldrig av. och hittar jag någon kandidat så är det alltid något som är fel. man har ju sina krav.. den jag har nu är alldeles för fallfärdig så jag måste hitta en ersättare snarast!


sunny day, all covered in black.






off to..filippinerna?




nu är jag på väg hem efter lång arbetsdag. huvudvärken är på väg bort som tur är! blir lite middag och lite reseplanering. håller på att samla på mig lite tips om filippinerna så sitter ni inne på något bra, HOJTA!


vogue all timers.




bilder: vogue.com

fantastiska covers genom tiderna! de äldsta är så himla härliga.
skulle lätt kunna ha alla tecknade hemma på väggen.


good morning.




njuter av söndagsmorgonen med en tallrik gröt och DN lördag (igen, försöker hitta på gömda ställen jag inte redan läst..) eftersom postlådan till mitt förtret var tom när jag kom dit. vill ha min DN söndag! ska ta och plocka ihop alla mina målargrejer på golvet innan mikaela kommer hit och hänger i eftermiddag. nu knackar det på dörren också.. who's there? happy söndag!


♥ proenza schouler spring 2011.




bilder: proenzaschouler.com


dining out.




har varit en riktig slappig hemmadag i myskläder förutom att jag smet iväg på en liten trevlig renoveringsmiddag hemma hos killens syster. var då i alla fall tvungen att byta ut mjukisarna. har varit varmt ute också så rocken jag köpte i höstas fick åka på. ledsnade lite på den efter ett tag men idag insåg jag att jag faktiskt tycker om den. gillar dragkedjorna mycket. ska försöka bli bättre på att använda den!


stripes.





en liten sneak peak på tapeterna vi äntligen kunde bestämma oss för. verkligen inte vad vi egentligen var ute efter men då vi har gått igenom varenda tapetkollektion vi hittat och inte sett något som matchar våra önskemål så fick vi ta the next best helt enkelt. kommer dock att bli döbra det här med! från intrade/happy homes.


saturday.




bild

var en riktigt trevlig kväll igår. jag har väldigt fina arbetskamrater. trött sa jag hejdå till killen som åkte med jobbet till huvudstaden tidigt tidigt imorse sen hängde jag i sängen ända till 12. behövligt. tackar gud för att mottagningen på tv'n verkar samarbeta så att jag får heja på jens i världscupen! idag ska jag njuta av ledigheten och måla lite. ciao!


TGIF.




nu är vi ett gäng glada brudar som sitter hemma hos oss och diskuterar bok, snackar skiit, äter god mat och dricker vin. perfekt fredagskväll!


small bag.




hade en massa lösa pengar och kort i kappan idag. lätt att tappa bort så jag hittade på min lilla smyckespåse jag fick på kreta när jag köpte mina fina halsband. perfekt att ha pengar, läppglans, kort och annat smått och gott i!


carport by night.





hello giedre.



bild: ilovewildfox.com

har haft en riktigt trevlig dag idag. kan inte alls sätta fingret på vad som gjorde den bra, kanske kan det vara att jag såg att bästa jonna kommer upp. många plus i kanten. ikväll ska jag ta och förbereda för bokklubbsträffen imorrn, då är det jag som är värdinna. lite nervös nästan, haha. får se vad jag kan hitta på för något skoj..


wings.




var i helgen in på ur&penn som alltid har sjuka priser på allt. hur dem går runt har jag ingen aning om. ibland kan man faktiskt hitta fina saker som de här örhängena jag fastnade för. det var på 50% rabatt och kostade 25 spänn. satte båda i ena örat när jag var ut i lördags. fint!


so not fashion.




det blev som planerat horisontalläge i soffan framför tv'n. den hade dock bestämt sig för att endast bjuda på flimmer kvällen till ära så då tog jag igen ett par OTH-avsnitt istället. myskläder i all ära men nu tänkte jag ge mig ut i www för lite inspiration. laters!


över min döda kropp.




mariah är min hjälte. mina fina vän. när hon läste om mina förolyckade älsklingar från cheap monday så fick jag en kommentar som gjorde hela min dag, min vecka och kommande semester. och igår damp dem ner i brevlådan hemma. kanske till och med snyggare än mina. jag är evigt tacksam och att du ens ansträngde dig för min skull betyder galet mycket! tacktacktack fina du!


so I have sinned.




årets första semla har intagits. jag har dåligt samvete, det är inte ens februari än! men god var den. nu är jag på väg hem från en relativt lugn arbetsdag, den första på länge. var liksom tvungen att fira med en semla då. killen har bortamatch så jag ska ta och gräva ner mig i soffan och kanske passa på att ta igen lite serier.


klin.





i lördags slank vi in på nicke borg på bolanche och värmde upp innan vi gick vidare till klin - nya utestället i stan. faktiskt ett par killar jag gått i skolan med som tagit över en gammal sunkig restaurang och omvandlat den till en galet fräsch nattklubb. riktigt bra ställe med bra folk, det behövs verkligen. blev en riktigt grym kväll som spenderades på dansgolvet.


just looking..




efter jobbet idag bar det av mot en liten shoppingtur med brorsan. jag var smakråd och höll mig ifrån allt vad kläder hette. känner mig faktiskt inte det minsta shoppingsugen just nu. alla butiker är inne i en mellanperiod och det enda man ser är stökiga rea-ställ som inte lockar det minsta. längtar tills butikerna börjar fyllas med vårnyheterna på riktigt. särskilt nu sedan HELA min h&m-beställning fick åka tillbaka. besviken ja.


fredag.




har varit obefintlig uppdatering här i helgen. fullt upp med annat är orsaken. så här såg jag ut i fredags när jag kom hem efter en fullspäckad arbetsdag, efter det blev det trerätters ute med darling på banken bar&brasseri. i lördags bytte jag om till partystassen innan det bar av till fest med ett gäng tjejer. igår var det full fart trots mindre bra form. nu är veckan igång så nu är jag tillbaka!


sketch.




medan .ill dokument sparas och laddas (vilket tar en sjuuuk jäkla tid på min dator) så gjorde jag en liten skiss på en modell från jil sanders ss 11-visning. det blev visst liiiite dålig upplösning och jag kan verkligen inte skissa men det är så roligt med ritpennan. nu ska jag dock ta mig ut och äta lite lunch! och just ja, det är ju fredag. tjoho!


there's no time to rest.




jobbar arslet av mig just nu. ingen rast, ingen ro. går inte bättre för att jag sumpar till det ibland heller.. sitter och häller i mig pepsi för att få sockerkickar och prestera. jag som inte ens tycker pepsi är särskilt gott. men what to do? jobbet måste bli gjort och i all kaos och stress så tycker jag om det!


hello.




blev väldigt svart i går. tog min lurviga klänning och stoppade in den lite slarvigt i byxorna och piffade till det mörka med lite turkost runt halsen. jag har verkligen ingen inspiration just nu. hittar inget som passar och som jag känner mig bekväm i. men så är det i perioder och då gäller det att leta och leta och samla på sig inspiration från andra!


spring haze.




bilder: asos.com

en liten titt på asos ss11. 70-talsinspirerat med jordnära toner som terracotta, tobak och khaki. det är mycket vida byxor, slokande hattar, höga midjor och maxilängder. ser riktigt bra ut tycker jag. nu när alla lookbooks för våren kommer ut så längtar jag extra mycket!


black snake.




mitt gamla mobilfodral var så halt att mobilen ständigt åkte ur och i tusen bitar. hittade sen det här på lindex för 59 spänn, helt perfekt! riktigt snyggt är det också i svart glansigt fuskormskinn. så nu får jag förhoppningsvis behålla mobilen hel framöver.


finally.





juldagen spenderades traditionsenligt med världens bästa gäng.
tillställningen på arenan var inte mycket att ha men det är ju
människorna som gör kvällen! tack, ni är fantastiska.


COS öppnar i stockholm!



bilder: cosstores.com

ÄNTLIGEN händer det som mååånga väntat på. i sommar öppnar COS sin första sverigebutik på biblioteksgatan i stockholm efter att endast ha funnits i utländska storstäder. grattis sverige säger jag bara. ska bli riktigt kul att kunna handla "hemma" och inte bara när man är på semester!


militär.




sportar min militärinspirerade kavaj idag. long time no see. det var dags så att säga. annars är jag alldeles för trött och sliten för några helkroppsbilder, lååång dag på jobbet. nu har jag äntligen tagit tåget hemåt och blir förhoppningsvis hämtad av darling på stationen. det värsta med att pendla är att man inte kommer hem på fem minuter när man bara vill heeem. är så sugen på morotssoppa så jag håller på att bli galen. kanske ska försöka slänga ihop en sådan sen för att stilla mitt begär.


colored.




bild: asos.com

tycker att det är fint med lite färg på byxor, speciellt nu framåt våren. asos har en hel drös fina byxor inne nu! kan inte bestämma mig vilka som är finast, gillar dem allihop.


flätat.




mitt favorithalsband från indiska. används nog alldeles för ofta men tur är väl det efter killens "jaha, ännu ett till samlingen där hemma.." när det inhandlades. haha.

sov över åtta timmar i natt vilket aldrig händer annars innan en arbetsdag. men lika trött är jag för det! sitter och hinkar thé för att hålla fokus uppe. vi är överens om att resan måste bokas snarast så att vi får ett ljus i detta vintermörker med jobb och husfix! men where to?


varm choklad & grädde.




har haft en riktig mysdag. varit ute i stugan och grillat korv med hela gänget och fikat bullar och thé i soffan framför film. the boys are back är en film jag verkligen kan rekommendera! nu på kvällen blev det middag hos svärföräldrarna innan vi tog med oss världens bästa femåring på sleep over här hemma. han sover nu som en stock och vi ska mysa ner och framför film nummer två. happy lördagskväll!


the coat.




för ett tag sedan satt jag inne på tradera och bevakade en auktion på en fuskpäls jag verkligen ville ha. jag förlorade den i absolut siiiista sekunden och blev så sur. när en auktion är slut kommer det alltid upp liknande auktioner och däribland kom det upp en kappa som det var fyra minuter kvar på. i all min ilska över den förlorade fuskpälsen slängde jag in ett bud på den - och vann. so here it is, från h&m trend i ett konstigt tyg och jag är såå nöjd. måste varit ödets makt.


TGIF.




åkte till jobbet redan vid sex i morse. trodde att jag skulle vara helt död men trots att jag somnade vid ett i natt så infann sig energi till att ta sig upp ur sängen. blir en ganska tidig eftermiddag hem för att åka och kolla på fler tapeter. att man aldrig kan bestämma sig! förhoppningsvis hittar vi någon som känns heeelt perfekt.. sen blir det hem och måla rond två i blivande sovrummet, även golv ska målas. kommer att bli såå fint! efter det vill jag bara krypa upp i soffan och ha en riktig myskväll.


snön faller..




bild: asos.com

och jag sitter inne och suktar efter sommar. missförstå mig inte, jag älskar vintern och speciellt när det är rejält med snö men solsemestern som är inom räckhåll får mig att tänka mig bort dit istället. detta kanske inte är den ultimata sommarklädseln men jag älskar shortsen, stylingen och modellen är ju bara för vacker.


rounded.


bild: bikbok.com

hoppade högt när jag såg hos alexandra att dessa finns hos bikbok för bara 69 spänn. "någon" satt sönder mina älskade runda solisar från cheap monday när vi var i spanien i somras. grät floder och har inte hittat några som har matchat den förlusten. nu tändes dock ett litet hopp inom mig. måste genast dit och spana in!



red terra.




inför min örebrohelg gick jag på jakt efter ett rött läppstift. tycker att det är riktigt svårt att hitta ett "rätt" röda nyans men hittade det här i nyansen red terra från clarins. det är perfekt mörkrött och med lite glans i. ska försöka leta fram en bild där det sitter på också!

idag har vi förresten haft fullt hus här hemma. blev nästan väckt av svärfar i morse som kom hit och satte in lite nya element, sen kom ingrid och sötrut och hängde en stund och ett tag efter dem lämnat kom resten av svärfamiljen plus hund. härligt med besök!


general.




har fått hem vår stora golvlampa general från by rydéns. har suktat efter den jättelänge men nu när jag väl fick upp den så känns den.. så där. eller jag kan inte riktigt bestämma mig. tycker att den är jättefin men vet inte om den passar in. och så tror jag att jag gärna hade haft lampskärmen i något roligare tyg. tänk ett riktigt färgstarkt stormönstrat tyg. wow. skärmen är ø 60 cm så den är riktigt maffig!


first look topshop ss11.




bild: topshop.com

nu får man sig en titt på vad topshop har att erbjuda under våren. riktigt inspirerande bilder och kollektioner. gillar snake valley bäst med inspiration från festival, indian och cowgirl men än så länge är lookbooken för den kollektionen tom. väntar..


nude.




jag älskar skjortor i alla dess former. sen passar det med skjorta till allt och vid alla tillfällen vilket gör det superenkelt om man har noll inspiration. den här skjortan köpte jag på åhléns för ett tag sedan och den har använts flitigt. kan ibland känna att jag försvinner lite i den men försöker matcha den med lite olika accessoarer. just här blev det dock inte mycket till det i all trötthet efter nyårshelgen..


VR.




nelly.com hade tillsammans med veckorevyn en kampanj där man om man handlade fick en miniprenumeration på tre nummer gratis. jag hade ingen aning om det tills det första numret damp ner i brevlådan igår. inget jag läser i vanliga fall men passar ju perfekt på fikarasten! så idag blir det läsning om facebookmördare, hur jag tolkar hans sms och om molly sandéns drömkropp.


marketing management.




den 14:e har jag tenta. blir nervös bara av ordet! jag hoppas verkligen att jag klarar den och för att göra det måste jag läsa väääärldens segaste och tjockaste bok om marknadsföring. på engelska. visst, min engelska är bra men vilken hjärna som helst blir till gröt av dessa facktermer. blah. sitter i alla fall iförd mina favoritmjukisar och skönaste tröjan någonsin. det hjälper faktiskt lite ändå!


almonds and grapes.




i julklapp fick jag bland annat dessa produkter från kneipp - en kroppspeeling och en body lotion. de innehåller naturliga växter och örter och är utan tillsatser. krämen innehåller mandelolja och är grymt skön, riktigt dryg och luktar underbart men ganska mycket. den är härlig att smörja in sig med på kvällen innan man ska krypa under täcket!


h&m spring.




måste säga att jag är riktigt besviken på h&m's vår/sommarkatalog i år. känns som att dem inte satsar på katalogen längre utan endast på olika kampanjer över året. jag personligen tycker att katalogen borde vara deras starka kort. den är den alla väntar på och som man med höga förväntningar öppnar varje vår och höst. well. hittade ändå ett par saker som var värda ett försök. den prickiga klänningen tänkte jag testa med ett brunt skärp i midjan istället. vet inte hur dem tänkte med det där bandet.. håller också tummarna för att det kommer ut en badkampanj innan vi åker i mars. bikiniutbudet nu var inte mycket att ha!


the ring.




när jag stresshoppade inför juldagen sprang jag förbi en (tillfällig?) nyöppnad smyckesbutik. Ingen aning om vad den hette då det inte fanns någon skylt uppsatt men de hade gaaalet mycket snygga ringar. bland annat den här som jag fastnade för. stor och maffig och får sitta på pekfingret.


monday's.





trött som sjutton. ville verkligen inte gå upp ur skönaste sängen imorse när klockan ringde 05.30. men man gör vad man måste! har suttit och svept i mig svart thé sen jag kom så snart borde jag vakna till tycker jag! alltid kallt på kontoret så min favoritkofta från vila åker på lite titt som tätt nu, passar till och över det mesta.


RSS 2.0