volume million lashes.




gav mig ju på en ny mascara förra veckan. jag kör alltid alltid på max factors masterpiece förutom nu senast då jag köpte max factor false lash effekt för att stödja rosa bandet. max factors mascaror är de enda som inte kladdar av sig under dagen, i alla fall inte på mig. de flesta andra jag testat har gjort det, tyvärr. så även den här, så den åker i soporna direkt och en ny masterpiece får införskaffas. annars tycker jag att volume million lashes är riktigt bra. separerar och ger längd och bra svärta. den stora volymen uteblir dock.


Kommentarer
Postat av: Martina

Hello!



Har kört volume million lashes ett tag, provade den "extra black" sist. Det gav varken till eller från i effekt. Tycker nog den "guldiga" volume million lashes är bättre. Den går att jobba upp mer volym med och släpper ingen färg under dagen.



Men även jag funderar på att gå tillbaka till Max Factors "Masterpiece". Den är verkligen kanon. Tack för påminnelsen!



Har du provat "Revitalash" eller någon annan ögonfransnäring. Har sett riktigt fina resultat på andra men inte provat själv.



Kram!

2011-03-01 @ 10:34:49
Postat av: Alexandra

Hej! Fin blogg du har:) såg din kommentar på celinas blogg och är bara nyfiken om du lyckades få 50% på att köpa converse hos ellos? För det fungerar inte för mig:/

Ha det bra!

2011-03-01 @ 17:45:15
URL: http://alexandrasinspiration.blogg.se/
Postat av: rebecca

Du, Dior Show BLackout är kanon!!! Jag är ett STORT MF-fan och har d gärna till vardags men när jag vill svärta ner ögonen lite mer så kör jag non-stop på Dioren! Finns billigare på Arlanda, så klart! Tror 319 eller ngt där.. Eller kanske 285.. Aja ngt runt 300. Puss

2011-03-02 @ 02:42:16
URL: http://kinakulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0