marketing management.




den 14:e har jag tenta. blir nervös bara av ordet! jag hoppas verkligen att jag klarar den och för att göra det måste jag läsa väääärldens segaste och tjockaste bok om marknadsföring. på engelska. visst, min engelska är bra men vilken hjärna som helst blir till gröt av dessa facktermer. blah. sitter i alla fall iförd mina favoritmjukisar och skönaste tröjan någonsin. det hjälper faktiskt lite ändå!


Kommentarer
Postat av: Frida

Åh vilken underbar tröja! Where from?



Ja, det är sån hysteri nu istället, var bättre förr!När man fick sätta sig ner, kryssa i vad man skulle beställa, var så mycket roligare :)



Jag mår väl bra, trött och seg, men det hör väl början av veckan till antar jag. Hur är det med dig? Pluggartagen ser jag, duktiga du!

Puss&kram

2011-01-04 @ 08:54:39
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh då var det en sån, stod och fingrade på en (i mindre stl) häromdagen men tyckte den såg så liten ut, vill gärna få det lite pösiga, bra tips, det tackar jag för ;) hihi.



Attans då, det låter ju inte bra med för vida skaft :/ jaja, jag får prova mina när dom kommer och sätta på mig plastpåsar sen om det skulle bli för stort :P Eller så hoppas jag på att dom minskat dom lite sen du köpte. Det finns ju HUR många olika modeller som helst, svårt att välja, och då ska vi inte tala om alla färger, beslutsångest ALLAN!



Mm, lite mer ledighet hade inte skadat alltså, men du är väl ledig på torsdag? Skönt att mjukstarta det nya året lite iaf.

Puss

2011-01-04 @ 18:22:14
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0